I M P R O V E & R E L A X

Contact

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek of behandeling?

Neem dan gerust contact met ons op!True Beauty Amsterdam

Jozef Israelskade 43 (brughuisje)

1072 RX Amsterdam


Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de salon tussen 12:00u en 14:00u geopend voor advies, het maken van afspraken en/of het kopen van producten.


Yvonne de Leeuw


Tel. 020 - 664 50 22

Mob. 06 - 51 979 363


E-mail:

yvonne@truebeautyamsterdam.nl

Pierre Paul Deneer


Tel. 020 - 664 50 22

Mob. 06 - 54 326 212


E-mail: pierrepaul@truebeautyamsterdam.nl

Route


True Beauty Amsterdam is schuin tegenover het Okura Hotel in Amsterdam gesitueerd.


Auto


Wanneer u vanaf de Ring A10 komt, neemt u de afslag Rai. Volg de borden richting Rivierenbuurt. De Rai is nu links van u. U rijdt nu op de Europaboulevard. Vervolgens houdt u het bord Oud-Zuid aan waardoor u op het Europaplein terechtkomt. Deze weg genaamd Europaplein volgt u ongeveer 500 meter waarna u de Scheldestraat inrijdt. Bij de stoplichten gaat u recht door. U komt bij de brug die de Scheldestraat verbindt met de Ferdinand Bolstraat. Op elke hoek van de brug is een brughuisje gesitueerd. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het linker brughuisje net over de brug. In de buurt kunt u betaald parkeren. U kunt ook parkeren in de parkeergarage van het Hotel Okura. Het parkeertarief bedraagt €4,00 per uur. Uw auto staat dan onder toezicht.


Openbaar vervoer


Vanaf Amstelstation neemt u tramlijn 12 richting Station Sloterdijk. U stapt dan uit bij de halte Scheldestraat. Vanaf de halte loopt u richting de Scheldestraat en vervolgens naar links. U komt bij de brug die de Scheldestraat verbindt met de Ferdinand Bolstraat. Op elke hoek van de brug is een brughuisje gesitueerd. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het linker brughuisje net over de brug.


Vanaf Station Sloterdijk neemt u tramlijn 12 richting Amstelstation. U stapt dan uit bij de halte Scheldestraat. Vanaf de halte loopt u een klein stukje terug richting de brug. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het tweede brughuisje aan de linkerkant.