info@truebeautyamsterdam.nl | 020 - 664 50 22 | 06 - 51 979 363

 

Gatineau


Gatineau is een gerenommeerd merk van Franse origine dat zich kenmerkt door uitermate gespecialiseerde behandelingen met zeer innovatieve producten. Al jaren is Gatineau een pionier op het gebied van de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten en een expert op het gebied van anti-aging huidverzorging. Voor ieder huidtype en iedere huidcondite kan, met name door combinaties te maken uit de diverse verzorgingslijnen, een verzorging op maat samengesteld worden. Iedere gezichtsbehandeling bevat een hoge concentratie werkstoffen met een eigen concentraat en een specifiek masker. Iedere salonbehandeling start met een openingsritueel voor een onthaastend en rustgevend begin.


Innovatief


Gatineau lanceert regelmatig spectaculaire en zeer innovatieve nouveautés, daarbij altijd gebruik makend van hightech ingrediënten en formules. Ook de salonbehandelingen worden geregeld vernieuwd en uitgebreid met effectieve producten en ontspannende massages. Voor een optimaal resultaat adviseren wij u producten voor thuisgebruik afgestemd op uw huidconditie. Door deze tweevoudige benadering heeft u een optimaal resultaat.


Beautypaspoort


Als dank voor uw loyaliteit ontvangt u als client het Gatineau Beauty Passport waarmee u kunt sparen voor exclusieve gifts. Bij 15 Gatineau-vignetten kiest u een product dat u graag wilt ontvangen. U ontvangt vervolgens bericht wanneer u het product kunt ophalen. U vindt deze vignetten op elk Gatineau-product. Ook na iedere salonbehandeling ontvangt u een vignet. Als Beauty paspoorthouder kunt u bovendien gebruik maken van specifieke acties die speciaal zijn samengesteld voor loyale klanten.Afspraak maken?

 

Bij True Beauty werken we op afspraak zodat we voor iedereen ruim de tijd kunnen nemen en we u in een rustige, ontspannen sfeer kunnen behandelen.


Wilt u een afspraak maken?

Stuur dan een mail naar info@truebeautyamsterdam.com

of bel met

tel. 020-6645022.Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de salon tussen 12:00u en 14:00u geopend voor advies, het maken van afspraken en/of het kopen van producten.

I M P R O V E & R E L A X

Behandelingen


REJUVENATINGAge Benefit complete re-sculpting facial

Integraal hermodellerende behandeling

Duur: 90 minuten

Prijs € 80,00
Collagen plumping facial

Hydro-ontstressende antiverouderingsbehandeling

Duur: 90 minuten

Prijs € 80,00
Supreme smoothing facial

Doelgerichte antirimpel- en verstevigende behandeling

Duur: 90 minuten

Prijs € 80,00
REBALANCINGNutri comfort

Voedende behandeling met avocadomelk, voor de droge huid

Duur: 90 minuten

Prijs € 80,00
Moisture Replenish

Vochtherstellende behandeling met hyaluronzuur, voor de vochtarme huid

Duur: 90 minuten

Prijs € 80,00
RADIANCE REVEALINGRadiance revealing

Vitamine-rijke cocktail

Duur: 90 minuten

Prijs € 80,00Skin renewal

Huidvernieuwende micro-exfoliant

Duur: 90 minuten

Prijs € 80,00