I M P R O V E & R E L A X

Germaine de Capuccini behandelingen

 

The Classics

  • Purexpert [60 min.]€ 65

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Uitermate geschikt voor een onzuivere en acne huid. Reiniging, diepte reiniging, ampul en masker.


  •  Royal Jelly [60 min.] €65

Een herstellende en zuurstofrijke behandeling voor de vale, doffe en/of rokershuid op basis van koninginnengelei. Reiniging, diepte reiniging, ampul, massage met royal jelly masker. 


Expert Treatments met DTI-system solution

  • Excel Therapy O2 [120 min] €90

Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking teruggeeft. Een ware zuurstofkuur voor het gelaat. Vertraagt het verouderingsproces, anti-stressbehandeling. Deze behandeling is inclusief gebruik van het DTI-apparaat en 20 minuten massage van gelaat, hals en decolleté.


  • Timexpert Rides [120 min.] €100

Huidverbeterende behandeling met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maakt. Botoxeffect. Deze behandeling is inclusief gebruik van het DTI-apparaat en  massage van gelaat, hals en decolleté.


  • Timexpert Lift(IN) [120 min.] €120

Behandeling op drie niveaus: liftend, opvullend en aanspannend. Timexpert Lift(IN) is ontwikkeld voor veeleisende vrouwen die een efficiënte behandeling willen om toekomstige ouderdomstekenen te voorkomen. De behandeling is inclusief gebruik van het DTI-apparaat en de exclusieve DefineLift massage, een speciale bindweefselmassage die de huid opnieuw vorm geeft.


Cosmeceutische behandelingen

  • Synergyage collageen treatment [120 min.] € 120

Doeltreffende huidverbetering. Verstevigende behandeling voor strakkere huidcontouren en vermindering van rimpels. In combinatie met het DTI-apparaat, een zachte en veilige behandelmethode die de actieve ingrediënten tot het gewenste huidniveau brengt. Inclusief massage van gezicht, nek en decolleté.

 


Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de salon tussen 12:00u en 14:00u geopend voor advies, het maken van afspraken en/of het kopen van producten.