info@truebeautyamsterdam.nl | 020 - 664 50 22 | 06 - 51 979 363

 

Obagi CLENZIdermAcne

Acne, oftewel (jeugd)puistjes, is een huidaandoening waar maar liefst 75% van de pubers in enigerlei mate last van heeft. Na de pubertijd is deze aandoening vaak verdwenen, maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Acne is een ontsteking van ophopend talg in de huid. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevindt zich de bacterie Propionibacterium acnes die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept. Deze rode bultjes kunnen na infectie met de bacterie Staphylococcus aureus etterige puisten en abcessen op gezicht en vooral op de rug vormen. Acne heeft uiteenlopende oorzaken: hormonale veranderingen in bijvoorbeeld de puberteit, contact met bepaalde stoffen zoals in sommige cosmetica, of een sterke klimaatwisseling. Wat de rol van voeding is bij de vorming van acne wordt nog volop onderzocht. Zuivel lijkt daarbij een rol te spelen.


Dr. Obagi Acnebehandeling

De Obagi CLENZIderm M.D. Systems behandeling is een 3-stappen, therapeutische acnebehandeling met een vloeibare vorm van benzoylperoxide.

CLENZIderm M.D. bestaat uit twee verschillende productsystemen: voor de behandeling van de normale tot vette huid en voor de behandeling van de normale tot droge huid. Deze gemakkelijke, drie stappen therapieën van Obagi dringen klinisch bewezen dieper door in de haarzakjes, voor een effectieve vermindering van de Propionibacterium acnes bacterie en een snelle vermindering van acne.


Behandelingen


CLENZIderm M.D. Therapeutic Start Treatment

Duur: 60 minuten


Prijs: €80


CLENZIderm M.D. Therapeutic Follow Up Treatment

Duur: 45 minuten

Prijs: €60


ZO Skin Health Acne and Oil Control Treatment

Duur:

60 minuten

Prijs: €85


Afspraak maken?


Bij True Beauty werken we op afspraak zodat we voor iedereen ruim de tijd kunnen nemen en we u in een rustige, ontspannen sfeer kunnen behandelen.


Wilt u een afspraak maken?

Stuur dan een mail naar info@truebeautyamsterdam.com

of bel met

tel. 020-6645022.Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de salon tussen 12:00u en 14:00u geopend voor advies, het maken van afspraken en/of het kopen van producten.

I M P R O V E & R E L A X