info@truebeautyamsterdam.nl | 020 - 664 50 22 | 06 - 51 979 363

 

Obagi ZO Skin Health

ZO Saturation Program


Het ZO Saturation Program helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere 'lagen' retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Voor een milde tot matige huidveroudering raden wij het milde huidverzorgingsprogramma van ZO Skin Health aan. Voor een gemiddelde tot ernstige huidveroudering raden wij het 'agressieve' huidverzoringsprogramma.


Vijf stappen

Dr. Obagi raadt een 5-stappen programma aan waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn. Deze stappen bestaan uit:

1. Reinigen, 2. Activeren, 3. Stimuleren, 4. Kalmeren en voeden, 5. Beschermen.


Resultaat

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.


Behandelingen


ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment

Hydrateren en verjongen van de vermoeide huid.De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Extracties worden gedaan, indien nodig, gevolgd door een ontspannende ZO® Hydro Gel massage en masker. Dit masker bevat een speciale mix van aminozuren, vochtfactoren, vetzuren en vitamine E.

Gezond gehydrateerd en een zachtere huid is zichtbaar.

Duur: 60 minuten

Prij

s: € 85,00

ZO Skin Health Acne and Oil Control Treatment

Ontdoet de huid van haar vette eigenschappen.


De behandeling is ontstekingsremmend geeft heling en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt voorbereid en extracties worden gedaan door een kruiden-enzym prep. Een relax massage wordt met behulp van een olievrije gel en een speciale mix van vochtfactoren, vetzuren en aminozuren uitgevoerd.

Een vermindering van ontsteking en genezing wordt aanbevolen met ons exclusieve ZO Bio-Zwavel Masker, dit masker bevat zwavel, eucalyptus en kaolien (een ontgiftende klei).

Duur: 60 minuten

Prijs: € 90,00


Afspraak maken?


Bij True Beauty werken we op afspraak zodat we voor iedereen ruim de tijd kunnen nemen en we u in een rustige, ontspannen sfeer kunnen behandelen.


Wilt u een afspraak maken?

Stuur dan een mail naar info@truebeautyamsterdam.com

of bel met

tel. 020-6645022.Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is de salon tussen 12:00u en 14:00u geopend voor advies, het maken van afspraken en/of het kopen van producten.

I M P R O V E & R E L A X