True Beauty Amsterdam
Dr. Obagi

De Amerikaanse dermatoloog Dr. Zein Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Met als resultaat een gezonde, stralende en verjongde huid!


ZO Saturation Program

Het ZO Saturation Program helpt om optimale huidgezondheid te creëren door meerdere 'lagen' retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines aan te brengen, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Voor een milde tot matige huidveroudering raden wij het milde huidverzorgingsprogramma van ZO Skin Health aan. Voor een gemiddelde tot ernstige huidveroudering raden wij het 'agressieve' huidverzoringsprogramma.


Drie stappen

Dr. Obagi raadt een 3-stappen programma aan waarin producten worden gebruikt die echt uniek zijn. Deze stappen bestaan uit:

1. Getting Skin Ready (GSR) 2. Prevent & Correct 3. Protect


Resultaat

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat.


Behandelingen

ZO Skin Health Brightening Treatment 

Voor een stralende en verhelderende huidtoon en egalere structuur

De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie, gevolgd door de Invisapeel, een milde, maar doeltreffende peeling. Extracties worden gedaan, indien nodig, gevolgd door een ontspannende massage en een verhelderend masker. Dit masker bevat een speciale mix van aminozuren, vochtfactoren, vetzuren en vitamine E. De behandeling wordt afgesloten met krachtige antioxidanten, co-enzymen en zonbescherming.

Duur: 60 minuten, Prijs €99


ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment 

Hydrateren en verjongen van de vermoeide huid

De behandeling begint met een zachte, hydraterende reiniging en exfoliatie. Extracties worden gedaan, indien nodig, gevolgd door een ontspannende massage en Aloe Hydra masker. Dit masker bevat een speciale mix van aloe vera en flavonoïden uit munt, aloe vera en allantoïne, die elkaar versterken en helpen de huid te kalmeren en roodheid te verminderen. Een extract van bruine algen zorgt voor een toename en het behoud van de hydratatie. De behandeling wordt afgesloten met krachtige antioxidanten, co-enzymen en zonbescherming.

Duur: 60 minuten, Prijs €99


ZO Skin Health Acne and Oil Control Treatment

Ontdoet de huid van haar vette eigenschappen

De behandeling is ontstekingsremmend geeft heling en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt voorbereid met de Invaspeel, een milde, maar doeltreffende peel, waarna extracties worden gedaan. Een relax massage wordt met behulp van een olievrije gel en een speciale mix van vochtfactoren, vetzuren en aminozuren uitgevoerd. Voor een vermindering van ontsteking en het aanzetten tot genezing wordt ons exclusieve ZO Sulfar Mask aangebracht, dit masker bevat zwavel, eucalyptus en kaolien (een ontgiftende klei). De behandeling wordt afgesloten met krachtige antioxidanten, co-enzymen en zonbescherming.

Duur: 60 minuten

Prijs: € 99,00


Dr. Obagi peel

Ossential Facial Stimulator Peel

De Stimulator Peel is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de ZO Skin Health producten.

De Ossential Facial Stimulator Peel zorgt voor:

  • stimulering van de celvernieuwing
  • een vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • een verbetering van de huidtoon en -structuur
  • een verhelderend effect van de huid.

De Ossential Facial Stimulator Peel is een AHA (Alfa Hydroxy Acid) en BHA (Beta Hydroxy Acid) peeling met onder andere salicylzuur, melkzuur, en citruszuur en is geschikt voor vele doeleinden. De genoemde ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en ontstekkingsremmende werking op de huid. De peeling verbetert de algemene uitstraling van de huid. De peeling is zeer effectief als onderhoud van de huid. Om de jeugdigheid te behouden en om de huid 'wakker' te houden.

Duur: 30 minuten

Prijs: €120

Kuur van drie behandelingen (aanbevolen): 3 x 30 minuten - €335

Peel inclusief collageenlamp Beauty Angel: 50 minuten - €140

Kuur van drie behandelingen inclusief collageenlamp Beauty Angel: 3 x 50 minuten - €395
“To win the battle on aging, you have to give it your best shot.”

Dr. Obagi   


DR. OBAGI