True Beauty Amsterdam
Contact


WAT ANDEREN ZEGGEN 


I'm very happy with the treatment - Purexpert, which was customized for the needs of my skin. Yvonne is very personable, knowlegable and caring. I felt very well taken care of. After extensive extractions, I left the salon with very little red. And a day later my skin is glowing and all impurities are gone. I definitely recommend!

Behandeling door Yvonne•Facials / Gezichtsbehandelingen

Boryana•


*****


Heerlijk, echt waar voor je geld!

Behandeling door Yvonne•Facials / Gezichtsbehandelingen

Anoniem•


*****


't Is altijd heerlijk, vooral van de (gezichts)massage heb je echt het gevoel dat de huid door en door gevoed is.

Behandeling door Yvonne•Facials / Gezichtsbehandelingen

Didi•


*****


Yvonne, ik heb wederom heerlijk genoten van je massage en de rest van de behandeling. Je beslist op het laatste moment welk masker de huid behoeft en maakt je keus. Tijdens het intrekken van het masker verwen je de klant met een lekkere handmassage. Wat wil een mens nog meer. Je bent echt een professional.

Behandeling door Yvonne•Facials / Gezichtsbehandelingen

Marja•
Lees meer reviews.


Yvonne de Leeuw


Yvonne is gediplomeerd schoonheidsspecialist en voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. Ze volg regelmatig trainingen en blijft goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Zij is beschikbaar op donder-, vrij- en zaterdagen.

E-mail: yvonne@truebeautyamsterdam.nl

Whatsapp: 06 - 51 979 363

True Beauty Amsterdam

Jozef Israelskade 43 (brughuisje)

1072 RX Amsterdam

ROUTE


True Beauty Amsterdam is schuin tegenover het Okura Hotel in Amsterdam gesitueerd.


Auto

Wanneer u vanaf de Ring A10 komt, neemt u de afslag Rai. Volg de borden richting Rivierenbuurt. De Rai is nu links van u. U rijdt nu op de Europaboulevard. Vervolgens houdt u het bord Oud-Zuid aan waardoor u op het Europaplein terechtkomt. Deze weg genaamd Europaplein volgt u ongeveer 500 meter waarna u de Scheldestraat inrijdt. Bij de stoplichten gaat u recht door. U komt bij de brug die de Scheldestraat verbindt met de Ferdinand Bolstraat. Op elke hoek van de brug is een brughuisje gesitueerd. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het linker brughuisje net over de brug. In de buurt kunt u betaald parkeren. 


Openbaar vervoer


Vanaf Amstelstation neemt u tramlijn 12 richting Centraal Station. U stapt dan uit bij de halte Scheldestraat. Vanaf de halte loopt u richting de Scheldestraat en vervolgens naar links. U komt bij de brug die de Scheldestraat verbindt met de Ferdinand Bolstraat. Op elke hoek van de brug is een brughuisje gesitueerd. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het linker brughuisje net over de brug.


Vanaf het Centraal Station neemt u tramlijn 12 richting Amstelstation. U stapt dan uit bij de halte Scheldestraat. Vanaf de halte loopt u een klein stukje terug richting de brug. True Beauty Amsterdam bevindt zich in het tweede brughuisje aan de linkerkant.

Pierre Paul Deneer


Pierre Paul is gediplomeerd Pedicure Plus met Registratie Diabetische voet. Hij behandelt ingroeiende teennagels, likdoorns, eelt en mycose, oftewel kalknagels/schimmel-infectie. Bovendien is hij gediplomeerd schoonheidsspecialist. Hij is beschikbaar op dinsdagen.

E-mail: paul@truebeautyamsterdam.nl

Mobiel: 06 - 54 326 212

Eva Weller


Eva Weller is gediplomeerd schoonheidsspecialist en voldoet aan de geldende richtlijnen voor de schoonheidsverzorgingsbranche. U kunt bij haar terecht voor Dr. Obagi en Germaine de Capuccini behandelingen, klassieke ontspanningsmassages, bindweefselmassage, cold plasma en/of microneedling. Zij is beschikbaar op maan- en woensdagen.

E-mail: eva@truebeautyamsterdam.com

Mobiel: 06 - 30 951 455

Meer weten over het brughuisje?


Klik hier.

Contact

Heeft u interesse in een kennismakingsgesprek of behandeling?

Neem dan gerust contact met ons op!unsplash