True Beauty Amsterdam
Energetisch lichaamswerk

Mijn naam is Yvonne de Leeuw. Van jongs af aan heb ik een brede belangstelling voor het menselijk lichaam, de huid, (alternatieve) geneeswijzen en therapieën en in het algemeen voor het welzijn van lichaam en geest.


Tijdens mijn werk als huidspecialist merkte ik op dat mijn klanten niet alleen met een gezondere huid de deur uitgingen, maar dat ze ook een shift gemaak hadden in hun bewustzijn.Vaak kreeg ik te horen dat de behandeling zoveel meer was dan een schoonheidsbehandeling. Of dat er geestlijk en lichamelijk meer resultaat bereikt was dan de jaren die in reguliere therapie waren doorgebracht. Er zijn zelfs klanten die alleen komen om van hun angstaanvallen af te komen voordat ze iets 'spannends' moeten doen. Ik voel vaak al direct aan waar mijn klanten behoefte aan hebben, of waar aandacht nodig is. Dat is een heel natuurljk en vanzelfsprekend proces. Dit gaf mij de drive en energie om deze kant verder uit te werken. Ik had nog zoveel meer te geven. 


Met de HBO-opleiding Energetische Lichaamswerk kwam alles samen en heb ik dit kunnen verwezenlijken. Blokkades, ingesleten patronen en fysieke klachten probeer ik te traceren en op te lossen. De behandelingen zijn voor iedereen geschikt en zeker voor mensen met overmatige stress en angsten en mensen die aanvullende ondersteuning nodig hebben. 

Hieronder vind je meer informatie over de behandeling.
Balans tussen lichaam, geest en ziel

Yvonne de Leeuw is geregistreerd bij KTNOKwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen, een platform voor kwaliteitsborging van vakopleidingen, modules en bij- of nascholingen in het particulier onderwijs, met ruime ervaring in complementaire gezondheidszorg (CAM-zorg).

Intake en 1e therapie

Duur: 60 minuten

Prijs: €75


Vervolgtherapie

Duur: ca. 45 minuten

Prijs: €60

Magnetiseren

Energetisch behandelen oftewel magnetiseren, is een natuurgeneeswijze die al duizenden jaren oud is. Het is vorm van alternatieve geneeswijze. Magnetiseren is niets minder dan het overbrengen van universele energie. 


Om de mens heen bevindt zich een energieveld, ook wel aura genoemd, deze bestaat uit diverse lagen. Door blokkades in het lichaam en door disbalans kunnen mensen ziek worden en klachten gaan vertonen. Magnetiseren kan ook preventief werken. Blokkades krijgen daardoor niet meer de kans om op te stapelen om vervolgens tot problemen te leiden. 


Als magnetiseur maak ik gebruik van de energie van het universum, dat onuitputtelijk is en geef deze door via mijn handen. Tijdens een energetische behandeling wordt het zelfgenezend vermogen van lichaam én geest geactiveerd en gestimuleerd en worden blokkades, fysieke pijn en traumatische ervaringen opgeruimd. Ook wordt via de chakra’s (energiecentra in het lichaam) en de aura (het energieveld om het lichaam heen) de energietoevoer naar het lichaam hersteld. 


Het aantal behandelingen hangt af per persoon. Het kan zijn dat je in een sessie klaar bent of er kunnen 5 sessies nodig zijn. We bekijken samen waar je staat en wat er nog nodig is.


Afspraak maken?

06-51979363 (ook Whatsapp)

info@truebeautyamsterdam.nl

 

Adres:

Jozef Israelskade 43 (brughuisje)

1072 RX Amsterdam